Onze banken...

Lekker zitten op jouw designerbank!

Zitten, relaxen, luieren...

Een hoekbank, een ronde bank, een twee- of driezitter of een chique bank – in de wereld van banken is van alles mogelijk. Het is natuurlijk allemaal afhankelijk van de ruimte en met hoeveel personen je de bank wil gaan gebruiken. Wij denken hierin met je mee en adviseren over de kleur en het materiaal. 

Wij geven je advies over wat voor bank goed tot zijn recht komt in de ruimte. We houden dan rekening met o.a. het licht, de grootte van de bank, de kleur en de ligging. Wij geven je interieuradvies waar je verder mee kunt, zo is de woonkamer snel weer heel sfeervol. 

De bank is natuurlijk echt een pronkstuk van de woonkamer, het zorgt ervoor dat de woonkamer sfeervol en gezellig is. Het geeft gelijk een heel warme of juist strakke of chique uitstraling. Wij helpen je verder. Bij twijfels kunnen we je nog meer voorbeelden of 3D-tekeningen laten zien onder het genot van een kopje koffie of thee in de winkel.  

Washington

Silver

Solution

Mike

Denise

Athene

Stratos

Whisper

Onderhoud jouw bank...

Een bank heeft natuurlijk wel reiniging nodig, want op een bank wordt geleefd. De bank kun je ook zelf onderhouden door middel van speciale reinigings- en onderhoudsproducten. Wij geven in onze winkel in Oost-Souburg advies welk middel het beste past bij de bank. Voor elke stof is een ander middel geschikt. Daarnaast kunnen we je uitleggen hoe je dit het best kan aanpakken. Met het gebruik van deze onderhoudsmiddelen blijft de bank langer mooi en kun je er langer van genieten. Zo is bij ons Iproteqt 5 jaar all-in service verkrijgbaar. Zie het filmpje hiernaast. Voor meer informatie ben je welkom in onze winkel.