Onze fauteuils...

Lekker zitten in jouw heerlijke fauteuil!

Zitten, relaxen, luieren...

Fauteuils zijn een must-have item voor elke woonkamer. Ze bieden niet alleen comfortabele zitplaatsen, maar voegen ook stijl en karakter toe aan een ruimte. Bij Hebbes Wonen in Oost-Souburg vind je een uitgebreide selectie fauteuils in verschillende stijlen, kleuren en materialen om aan elke smaak en behoefte te voldoen.

Of je nu op zoek bent naar een moderne en strakke fauteuil of juist een klassieke en elegante uitstraling wilt, bij Hebbes Wonen ben je aan het juiste adres. Er zijn fauteuils met hoge rugleuningen voor extra comfort en ondersteuning van rug of juist lagere modellen voor een meer ontspannen en casual uitstraling. Ook zijn de fauteuils beschikbaar in verschillende kleuren en allerlei bekledingen zoals stof, leer of kunstleer.

Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher voor in je woonkamer of een subtiele fauteuil die past bij je meubels, bekijk hieronder het assortiment of kom naar onze winkel in Oost-Souburg. Hier kunnen we je verder helpen.

Bekijk onze fauteuils...

Henk

Peaches

Hamer Hoog

Fuertevantura

Joy Hoog

Pamplona

Onderhoud de fauteuil...

Een fauteuil heeft natuurlijk wel reiniging nodig, want in een fauteuil wordt geleefd. De fauteuil kun je ook zelf onderhouden door middel van speciale reinigingsonderhoud producten. Wij geven in onze winkel in Oost-Souburg advies welk middel het beste past bij jouw fauteuil. Voor elke stof is een ander middel geschikt. Daarnaast kunnen we je uitleggen hoe je dit het best kan aanpakken. Met het gebruik van onderhoudsmiddelen spray blijft de fauteuil langer mooi en kun je er langer van genieten. Zo is bij ons Iproteqt 5 jaar all-in service  verkrijgbaar. Zie het filmpje hiernaast. Voor meer informatie ben je welkom in onze winkel.