Onze kasten...

Stijlvol en lekker veel opbergruimte in de kasten!

Sfeer en opbergruimte in de kast...

Van boekenkast tot dressoir en tv-meubel: bij ons kun je de kast scoren die jij nodig hebt! Om je boeken of servies op te bergen is een sfeervolle kast in een woonkamer essentieel. Hier zijn natuurlijk veel opties in. Ga je voor een open kast of voor een dichte kast? Bij Hebbes Wonen en Meer… kunnen we jou verder helpen met je keuze.

Dressoirs zijn een geweldige manier om extra opslagruimte te bieden in een woonkamer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt voor het opbergen van serviesgoed, kleding, tafellinnen en andere items. Dressoirs zijn vaak voorzien van lades en kastdeuren, waardoor ze een goede optie zijn voor het opbergen van items die uit het zicht moeten worden gehouden. Dressoirs zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waaronder hout, metaal en glas. Ze kunnen ook worden afgestemd op de stijl van de kamer en worden gebruikt als decoratieve elementen. Ook wordt een dressoir vaak gebruikt als tv-meubel.

Zelf samenstellen
Naast de reguliere kasten met een vast ontwerp hebben we ook verschillende maatoplossingen die je kunt aanpassen en zelf kunt samenstellen. Wij helpen je natuurlijk graag om jouw perfecte kast te vinden.

In de woonkamer kunnen verschillende soorten kasten worden gebruikt om extra opslagruimte te bieden en de kamer netjes en georganiseerd te houden. Boekenkasten zijn perfect voor het tentoonstellen van boeken en decoratieve voorwerpen, terwijl dressoirs kunnen worden gebruikt voor het opbergen van serviesgoed, kleding en andere items. Door het kiezen van de juiste kasten, kunnen woonkamers zowel functioneel als stijlvol zijn.