Onze stoelen...

Comfortabel zitten op een moderne eetkamerstoel…

Comfortabel en goed zitten...

Goed zitten is belangrijk voor je gezondheid. Een moderne eetkamerstoel van Hebbes Wonen en Meer… kan jou daarmee goed ondersteunen. Een eetkamerstoel moet er mooi en modern uitzien, maar ook goed en comfortabel zitten. 

Je zit vaak toch lang aan tafel te eten of na te tafelen, of je werkt aan de eettafel. Dan is een goede eetkamerstoel heel belangrijk. Wij hebben veel verschillende eetkamerstoelen die in elk interieur en bij elke tafel passen. Van stof tot leer en van zwart tot kleur.

Het kiezen van een goede moderne eetkamerstoel kan lastig zijn, omdat er zoveel opties beschikbaar zijn. Het is daarom belangrijk om de stoel te testen voordat je hem koopt, om er zeker van te zijn dat hij past bij jouw lichaam en behoeften.

Wil je de eetkamerstoelen in het echt komen bekijken? Kom dan naar onze winkel in Oost-Souburg. Hier kunnen we jou adviseren en wij denken met je mee. 

Athena

Atlas

Cactus

Conga

Day

Glenn

Jack

Lara

Lila

Olga

Porto

Ray

Silvio

Soho

Solo

Valentina

Onderhoud de stoel...

Een goede stoel heeft natuurlijk wel reiniging nodig, want zeker op een stoel in de keuken wordt geleefd. De stoelen kun je ook zelf onderhouden door middel van speciale onderhoudsproducten. Wij geven in onze winkel in Oost-Souburg advies welk middel het beste past bij jouw set stoelen. Voor elke stof is een ander middel geschikt. Daarnaast kunnen we je uitleggen hoe je dit het best kunt aanpakken. Met het gebruik van deze onderhoudsmiddelen blijven de stoelen langer mooi en kun je er langer van genieten. Zo is bij ons iproteqt 5 jaar all-in service verkrijgbaar. Zie het filmpje hiernaast. Voor meer informatie ben je welkom in onze winkel.