Onze tafels...

Van eetkamertafel tot salontafel! 

Een tafeltje erbij...

Van salontafel en bijzettafel tot eettafel, bij ons vind je een groot assortiment aan tafels. Een goede tafel is echt een aanwinst voor de ruimte. Je brengt toch veel tijd door aan een eettafel bijvoorbeeld. Je eet hier, speelt spelletjes of werkt er zelfs aan. Dan is het belangrijk dat je een tafel kiest die past in de ruimte en natuurlijk bij het interieur. 

De eettafel is heel belangrijk, maar mensen vergeten vaak ook hoe waardevol een goede salontafel is. Een salontafel zorgt voor gezelligheid in de ruimte. Daarnaast is een salontafel praktisch, maar dit kan natuurlijk nog steeds design zijn. Weet je niet hoe je dit kunt combineren? Kom dan bij ons langs in de winkel!

Bij het kiezen van een eettafel of salontafel is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de ruimte en de stijl van de meubels die er al zijn. Of je nu op zoek bent naar een moderne eettafel of een rustieke salontafel, er zijn tal van opties om uit te kiezen bij Hebbes Wonen en Meer… om de gewenste sfeer te creëren.

Onze eettafels...