Projectinrichting...

Wij maken de ruimte af!

Projectinrichting...

Een ruimte sfeervol maken, een nieuw interieur nodig? Dan weten wij daar wel raad mee. Naast dat we een winkel hebben met interieurdesignadvies, richten wij ook verschillende interieurprojecten in. Van Bed & Breakfast tot vakantiewoningen en van kantines tot tandartspraktijken of zorginstellingen. 

Wij kijken per ruimte wat er nodig is en wat er mogelijk is. Wat is het doel van de ruimte? Wie gaan er gebruik van maken? We hebben al veel ervaring in het ontwerpen en realiseren van interieurs voor bedrijven, scholen en andere organisaties. De wens van de klant staat altijd centraal bij Hebbes Wonen en we kijken altijd naar de beste oplossing.

De meubelen waar wij mee werken zijn van hoogwaardige kwaliteit en passen in elke ruimte. We volgende ontwikkelingen in de branche en maken hierbij een plan dat past bij jullie wensen. We maken aan de hand hiervan verschillende 3D- en 4D-tekeningen, zodat jullie een goed beeld krijgen van hoe de ruimte eruit gaat zien.

We werken altijd persoonlijk met de klant. Jullie zijn welkom in onze winkel of we komen op locatie kijken. Door de persoonlijke benadering en het meedenken met de klant, wordt er altijd een resultaat bereikt waar beide partijen tevreden over zijn.

Onze projecten...